3 grunde til hvorfor et efterskoleår er godt både for netop dit barn

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dag er der en tydelig tendens i samfundet til, at de unge i 14-15 års alderen tager et år på efterskole, efter de har afsluttet folkeskolen eller i løbet af deres sidste år af folkeskolen. Faktisk viser statistikker, at hele 27.000 elever tager afsted på et efterskoleophold hvert år, og tallet er blot stigende. Der er flere grunde til hvorfor efterskoler er blevet så eftertragtede og populære, og her får du de 3 primære af dem:

Når dit barn bor alene uden sin mor og far et helt år, lærer det at handle selvstændigt. Det gør det, fordi det er nødsaget til at stå på egne ben og håndtere alle former for praktiske gøremål selv. Herved får dit barn en forsmag på, hvad det vil sige at blive voksen og eneansvarlig. Især hvis du har et barn, der er kommet tidligt i skole eller er mere umoden end sine jævnaldrende, kan et efterskoleår netop være med til at forberede det på gymnasielivet.

Der er ikke nogle regler, når det gælder, hvem der er og ikke er velkommende på en efterskole. Der findes nemlig utallige forskellige slags efterskoler – eksempelvis kristne efterskoler og idrætsefterskoler. Et eksempel på en kristen efterskole er Sæddinge efterskole, www.saedding.dk, hvor i sær det sociale, hygge og begejstring for livet er i fokus.

Dit barn vil ved at tage af sted på efterskole få en vild oplevelse, som det vil huske resten af livet. Et efterskoleår rummer nemlig udover skole et år med masser af søde og venlige mennesker og sjove aktiviteter. Dit barn vil socialisere med andre jævnaldrende og danne sig livslange venskaber. Samtidig vil dit barn opleve en masse fede ting, som det formentlig vil se tilbage på med glæde i fremtiden.

Written by admin