3 tips til dig der skal sælge din bolig

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er en stor beslutning at sælge sin bolig, og derfor følger der også en del ting med. Hvis du overvejer at sælge din bolig, er der forskellige ting, der er gode at vide. Hvor skal du starte henne, og hvad skal stille op?

Find den rette ejendomsmægler

Når du skal sælge din bolig, har du naturligvis brug for hjælp af en ejendomsmægler. Det er desuden noget af det første, du skal have styr på. Det er altid en god idé at tage kontakt til flere forskellige ejendomsmæglere og lade dem foretage en vurdering af din bolig. Når du skal vælge, hvilken ejedomsmægler du vil vælge, kan du gøre det ud fra deres vurdering af din bolig, men også jeres kemi. Det er nemlig kun en fordel, at det er en person, som du er helt på bølgelængde med.

Få udarbejdet en tilstandsrapport

Det er langt de fleste boligsælgere, der vælger at få udarbejdet en tilstandsrapport. En tilstandsrapport siger noget om, hvilke skader der er i din bolig og hvor slemme de er. Det kan være rigtig rart som køber at se, og det er også derfor, at det bestemt godt kan betale sig at få udarbejdet først som sidst. Som køber gør en tilstandsrapport bl.a., at man kan tegne en ejerskifteforsikring.

Hvis du skal have lavet en tilstandsrapport, så se mere her.

Gør noget ud af fremvisningerne af din bolig

Når du når så langt, at din bolig skal fremvises til potentielle kunder, er det vigtigt at gøre noget ud af det. Det er nemlig meget afgørende, hvordan din bolig fremstår, når potentielle kunder skal se den. Det er bl.a. en god idé at rydde grundigt op og gøre rent. Det handler generelt om at få din bolig til at se indbydende ud. Det kan du også gøre ved f.eks. at sætte friske blomster frem.

Written by admin