4 fantastiske julegaver ide til kaptajnen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Båden er måske kommet på land, men der er ikke langt til foråret og julen er den perfekte tid at finde gode tilbud for bådejere. Efter at have taget et kig rundt i butikkerne på nettet, viser bådbiksen sig, at have et stort sortiment og lige de julegaver man måske går og venter på. Her er et udvalg af julegaveideer der især kan sætte et smil på ansigtet af enhver kaptajn. 

Kammeratskab fra en flot kasket

Det gør ikke noget at skærme sig for solen på en flot, og alligevel lidt sjov facon. Bådbiksen har nogle fantastiske kasketter i lækkert design hvor man kan vælge at bære titlen “skipper”, “crew”, “captain og lignende. En kasket der skaber en følelse af kammeratskab på båden. 

Hjemmelavet kage fra sin Omnia Ovn

En omnia ovn er en rund form med låg der er udviklet til at kunne fungere som en lille ovn når den sættes ovenpå et almindeligt gasblus eller lignende. Bådbiksen har netop en mini-mini ovn der passer lige til bådfolket. Den fylder ikke meget i skabene og man kan pludselig servere lækre varme boller til morgenmaden. 

Man kan gå amok over lidt ny kapok 

Mange har tendens til at bruge de samme kapok hynder i alt for lang tid, hvor siddeoplevelsen slet ikke er den samme mere. Når man sidder på sin båd, er det en stor del af oplevelsen, at man også sidder godt. Kapok hynder er faktisk en billig måde, at både give bagen en pause og båden et løft. 

Det er smukt når flaget vajer over havet

Bådbiksen har netop nu tilbud på et smukt, klassisk, dansk yachtflag, som fås i flere farver og har den korrekte bordeaux farve. Der er nogle der mener, at det først føles helt rigtigt at være på vandet når flaget vajer over havet. Gaven der er prikken over i’et for alle sejlbåde.

Written by Forslaget