Arranger den perfekte herreaften

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du savner gutterne. Det er længe siden I har set hinanden og du vil gerne stå for at arrangere en herregod herreaften, som I alle kan tænke tilbage på med glæde og latter.

3 gode tips til hvad I kan lave. De 4 B’er.

Der er selvfølgelig et hav at gode ideer til, hvad I kan arrangere sammen, men overvej først om I ønsker at lave vilde aktiviteter som faldskærmsudspring eller en rejse til Las Vegas for at lege millionærer for en aften. Hvis I ønsker at mødes på lidt mere almindelig vis, fordi datoen falder på en ganske almindelig weekend eller køreturen ikke skal være særlig lang, så kan andre arrangementer komme på tale.

Bliv racerkører for en dag

Gokart er altid en sikker vinder. Hop i de flotte køredragter. Puds de tekniske færdigheder og bland dem med en god portion adrenalin i sikre rammer, blandt gode kammesjukker, så er I godt på vej til at få en fed herretur. Se hvem af jer, der løber med sejren og får førertrøjen.

Bar og Pubcrawl går aldrig af mode

Nok er man ikke purung længere, men derfor kan man godt tage på en god gammeldags pubcrawl. Her kan I få snakket om de gode gamle dage, Youbet bonus eller om andet løst og fast. Ved at skifte mellem de forskellige barer, oplever I lidt nyt i løbet af aftenen og møder måske andre gode kammerater på jeres vej. Tag en omgang billard og få styrket fællesskabsfølelsen. Måske tiden også byder til lidt terningekast eller et godt krus øl hvem ved?

Bowling eller bueskydning

Er I til en velkendt sport, hvor I kan dyste om strikes på stribe? Eller har I lyst til at prøve noget helt nyt – i bedste udendørs Robin Hood stil – med en omgang bueskydning? Test jeres evner indenfor bueskydningens kunst og få en skøn fællesoplevelse, i alle kan snakke om i mange år frem. Måske bullseye er mere udfordrende at ramme, end I først antager, når I står og bryster jer af alle jeres mange talenter. Tag en snak med dine kammerater, om hvad I har lyst til at lave, til et super fedt herreaftens-arrangement og planlæg årets uforglemmelige herretur.

Written by admin