At have en båd kræver godt bådtilbehør

bådudstyr

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At have en båd er for mange en drøm. Det giver enorm frihed at kunne sejle ud på vandet lige når man har lyst. At have en båd kræver dog også en god mængde ansvarlighed, fordi den skal passes og plejes, så den bliver ved med at være god at sejle i.

Din båd skal vedligeholdes

Det er fedt at bruge tid på at sejle, men en båd kræver også tid og omsorg når den ligger på land. Hvis du holder din båd vedlige, vil den være brugbar i mange år og du skal ikke i gang med den helt store reparation, når du endelig får mulighed for at bruge den.

Det rigtig bådtilbehør kan gøre vedligeholdelse af din både lettere og hurtigere. Hvilken slags tilbehør du skal have, afhænger af den type båd du har og det materiale den er lavet af. Det er dog stort set altid en god idé at have bundmaling, fugemasse, rengøringsmidler og lim. Disse ting kan man komme langt med i vedligeholdelse af sin båd.

Sikkerhed først

Ét er hvad du skal have til din båd, når den ligger på land. Noget andet det bådtilbehør du skal have med ud og sejle. Sikkerhed er noget af det allervigtigste, når man er ude og sejle. Det er lige meget om det er i en kano, en sejlbåd, en motorbåd eller en gummibåd.

Først og fremmest skal alle ombord have en redningsvest, som passer i størrelse og vægtklasse. Har du en større båd eller sejler du langt fra kysterne, kan det også være en god idé at have en redningskrans og/eller en redningsflåde.

Har du en båd med motor er det også vigtigt at have en brandslukker med ombord. Du bør også altid medbringe en førstehjælpskasse, så du kan behandle eventuelle skader.

 

 

Written by Forslaget