Brug tiden fornuftigt under corona

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ved at blive varmere i vejret, og det betyder, at der er mange projekter der er gode at kaste sig over nu. Foråret er generelt en af de helt store periode for gør-det-selv projekter. Corona krisen der har betydet at mange tusinde mennesker er blevet hjemsendt enten med eller uden arbejde. Der er altså mange, der har fået en masse tid, som det kan være svært at finde ud af, hvad man skal bruge til.

Hører man til en af dem, der er sendt hjem, uden at skulle arbejde, og som samtidig har en hang til gør det selv projekter, kan det være lidt af en gave sendt fra himlen, selvom baggrunden både er trist og tragisk. Det bedste man kan gøre, hvis man er hjemsendt, er at man holder sig igang med at lave ting. Ellers kan hverdagene godt blive usandsynlige lange.

En af de ting som man med rette kan kaste sig over, er at tjekke hvordan man kan lave små forbedringer i huset. Ved at gøre dette kan man ofte både spare penge, samtidig med at værdien på huset også bliver højere. Et af de steder hvor man ofte kan gøre meget, er på energimærkningen, altså ved at sikre sig at sit hus bruger mindst muligt energi, på at blive varmet op og på at holde sig varmt.

Store og små tiltag

Der findes mange ting, man kan gøre her. Nogle af den kræver professionel assistance, medmindre dine hænder er skruet virkelig godt på. Der kan være mange penge at spare på at isolere, enten hulmursisolere eller på loftet. Dette er dog nok ikke nødvendigvis noget, man bare lige kaster sig over.

Et andet og lidt mere tilgængeligt sted at begynde, er med ens vinduer. Hvis de er af lidt ældre dato, kan det være en god ide et tjekke om tætningslisterne stadig er gode, da de disser sørger for at vinduet holder tæt. Hvis ikke, er det bare at komme i gang med at udskifte dem. Du kan købe nye tætningslister på mål her. Det er en rimelig enkel opgave, men det er noget der tager tid. Samtidig skal du have vinduerne af for at kunne gøre det. Tid mellem hænderne og dejligt lunt vejr er derfor også de helt optimale betingelser, for at gøre det.

Written by admin