Der er intet vigtigere end en god nats søvn

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Soveværelset er et rum, hvor en kæmpe del af vores liv forsvinder. Nogle mennesker bruger det som et frirum, de kan slappe af i uden at blive forstyrret, men alle mennesker bruger det til at sove i.

Topmadrasser er en økonomisk fordel

For at vågne udhvilet skal man helst have sovet mindst syv til otte timer. Det kan ikke lade sig gøre, hvis sovemiljøet ikke er optimeret. Det første skridt på vejen er en topmadras i memory foam. Opskriften på det perfekte sovemiljø er nemlig: mørke, stilhed og uforstyrrethed, kølighed og – som prikken over i’et – en god madras. Desværre opleves det sommetider, at sengen skal udskiftes en tand for ofte pga. slid på madrassen. Lige præcis der kommer topmadrasser os heldigvis til undsætning. De er ubesværede og langt billigere at skifte ud end en hel seng. Der hersker indimellem tvivl om, hvorvidt en topmadras er bedst i memory foam, naturlatex eller noget helt tredje. Memory foam føles som regel blødere at ligge på, mens latex er friskere og leder varmen bedre.

En tilpas hårdhed giver den bedste komfort

Går man meget op i miljøet, er det værd at tænke på, at naturlatex er et naturprodukt og af den grund mere miljøvenligt. Går man derimod mere op i at få den rette støtte til de tungere kropsdele, bør man tage et kig på en topmadras i memory foam, da de er lavet til at forme sig efter kroppens vægt og kropsvarme. En topmadras må hverken være for blød eller for hård. En, der er for hård, vil ikke støtte nok i nakke og ryg. En, der er for blød, vil presse kroppen sammen, hvilket medfører led- og muskelsmerter. Man føler sig altså ikke specielt frisk og klar til en ny dag, når man er plaget af smerter efter nattesøvnen.

Written by admin