Det kan du lave i dit sabbatår

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du og skal i gang med et sabbatår lige om lidt, men ved ikke, hvad du egentlig skal foretage dig i et helt år? Læs med her og få en masse gode ideer til, hvordan du kan tilbringe dit sabbatår.

Frivilligt arbejde i udlandet

Hvis du ikke ved, hvad du skal foretage dig i dit sabbatår, så er frivilligt arbejde i udlandet måske perfekt for dig. Her kan du nemlig komme ud og opleve verden og alle dens forskellige kulturer – samtidig med at du faktisk hjælper nogle af verdens fattigste. Det giver dig ikke kun en oplevelse for livet, men det giver dig også en masse værdifuld viden, som måske kan hjælpe dig med at komme ind på din drømmeuddannelse og senere lande dig dit drømmejob. Der findes mange forskellige destinationer for frivilligt arbejde rundt omkring i hele verden – du kan helt sikkert finde en destination, der er perfekt for dig lige her.

Opkvalificér dine kompetencer

Hvis du har et helt år, inden du vil søge ind på din uddannelse, så har du også et helt år, hvor du kan opkvalificere dig i forhold til den uddannelse, du gerne vil søge ind på. Måske har du fundet ud af at du skal have Matematik på B eller måske skal du have et vist niveau af engelskkundskaber for at komme ind på dit drømmestudie? Det kan du jo snildt klare i dit sabbatår – måske endda i din sommerferie inden sabbatåret for alvor begynder. Hvis du sidder og tænker, øv, jeg gider da ikke tilbringe min sommerferie eller mit sabbatår på skolebænken. Bare rolig, det skal du heller ikke. Du kan sagtens opkvalificere dine kompetencer i udlandet – specielt hvis du har brug for sprogkundskaber. Man lærer nemlig ikke et sprog bedre end i et land, hvor det er modersmålet. Så hvis du har brug for at blive bedre til engelsk, så tag for eksempel et sprogkursus i England – der findes ingen bedre måde at lære engelsk på!

Få dit et job

Det koster at rejse rundt – og de penge kommer ikke af sig selv. Det er derfor altid en god idé at bruge en lille del af sit sabbatår på at tjene penge til resten af sabbatåret. Hvis du arbejdet den første halvdel af året, så har du uden tvivl nok til at komme ud og rejse i den sidste halvdel af året!

Written by admin