Dette bør du overveje, før du køber en trampolin

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Noget, der virkelig kan gøre sommeren sjovere for både de små og de store, er en havetrampolin. Dine børn vil kunne få rigtig mange timer til at gå derpå, og måske du selv kan være med en gang imellem. Det kan være rigtig sjovt. Det er især smart at investere i sådan en, hvis nu I skal holde ferie hjemme i haven i år. Sådan en vil virkelig kunne peppe sommeren lidt op. Dog er der nogle forskellige ting at overveje, inden I køber en trampolin til haven.

Er der plads?

En trampolin kan godt fylde mere end hvad du lige regner med måske. Tjek op på, om I har plads. Desuden skal I huske på, at der findes flere størrelser trampoliner, så I kan med stor sandsynlighed godt finde en, som passer til jeres have.

Husk sikkerhedsnettet

Hvis I gerne vil have, at børnene er helt sikre, når de bruger trampolinen, så husk sikkerhedsnettet. Det er en ekstra omkostning, men en omkostning, der vil sikre, at ingen kommer til skade ved f.eks. at falde ud over trampolinens kant. Det giver en meget større sikkerhed og tryghed.

Hvilken model passer bedst til jer?

Der findes mange forskellige former, varianter og typer af trampoliner. Der findes den klassiske, runde trampolin, men der findes også firkantede trampoliner. Hvis der er gymnastikinteresserede børn i familien, vil det måske nok være bedst med en firkantet trampolin, da den fungerer lidt bedre til at lave springgymnastik på. Er det bare til helt almindelig brug, kunne en rund trampolin godt være en mulighed. Dog findes der også forskellige slags både runde og firkantede. Er du i tvivl om, hvad der er bedst, kan du f.eks. tjekke trampolinguiden.dk for mere information og vejledning i diverse trampoliner.

I hvert fald er det et godt køb, som vil gavne hele familien.

Written by admin