Dette skal du huske at gøre i forbindelse med din træning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange ting man skal huske at gøre i forbindelse med sin træning hvis man ønsker at få det optimale ud af den mængde tid man bruger i fitnesscentret eller på landevejen. Her vil vi gennemgå nogle af de lavt hængende frugter du kan gøre både før og efter din træning som vil gøre at du kommer i bedre form, bygger større muskler eller gør at du kan løfte mere.

Varm op

Det er altid vigtigt at varme op inden man skal til at presse sin krop. Det kan være at du starter med at bevæge dig i lidt langsommere tempo på f.eks. cykel eller hvis du er ude at løbe, det kan også være at du måske starter med lidt mindre vægte hvis du laver styrketræning. Der er mange måder at varme op på, og det er vigtigt at det både er muskler og led du varmer op. Du kan finde mange gode opvarmnings rutiner på nettet som kan give din krop en fuld opvarmning inden din træning.

Indtag nok protein

Når du skal bygge dine muskler, så er protein det absolut vigtigste. Det er det byggesten din krop bruger til at bygge dine muskler større og stærkere så de næste gang kan klare endnu mere end du kunne denne her gang. Hvis du ikke får nok protein kan din krop ikke følge med og du vil ikke opleve nogen fremgang i din muskulatur. Det kan f.eks. klares ved at spise en meget proteinrig diæt eller indtage proteinpulver i forbindelse med træningen

Restitution

Det er altid vigtigt at sørge for at kroppen er fuldt restitueret inden du presser den igen, ellers ender du med at skade dig selv. Det kan gøres bedst ved at hvile musklerne. Har du ikke tid til at hvile musklerne kan det være du skal have fat i en kompressionsstøvle der kan øge dine benmusklers restitution og dermed gøre at de hurtigere kan udøve det maksimale igen. Du kan læse meget mere om dem her

Written by admin