Dette udstyr må du ikke mangle på din overnatning i det fri

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes næsten ikke noget bedre end overnatning i det fri. Men der er flere stykker udstyr som man skal huske at have med sig, for at gøre turen så hyggelig og god som muligt. Så skal du ud og overnatte i det fri for første gang, så får du lige her en lille liste over de ting, som du ikke må glemme derhjemme.

Liggeunderlag

Dit liggeunderlag er virkelig vigtigt at huske. Det er nemlig det, der sikrer, at du sover godt i løbet af natten. Har du endnu ikke et liggeunderlag, så find de bedste tilbud på liggeunderlag her.

Sovepose

Ligesom med dit liggeunderlag, så er den sovepose også virkelig vigtigt at få med. Det er den der sørger for, at du kan holde varmen hele natten igennem. Selvom det er sommer, og det er dejligt varmt i løbet af dagen, så kan nætterne hurtigt blive kolde.

Tændstål

Når man skal sove i det fri, så skal man ofte også lave mad i det fri. Det gør de fleste over bål. Når man skal lave mad over bål er det vigtigt at man kan tænde ild og på den måde få gang i bålet. Her er et tændstål virkelig en god ting at have med. Det er super nemt at have med og lige så nemt at få gang i bålet med. Så husk altid at pakke dit tændstål i tasken også.

Mad og drikke

Udover at kunne lave bål, så skal du selvfølge også huske at få pakket mad og drikke med til turen. Så husk både morgenmad, aftensmad og snacks til i løbet af dagen.

En lampe

Man kan blive overrasket over, hvor mørkt der rent faktisk er ude i skoven når solen går ned. Så husk derfor altid at lave en lampe med som køre på sollys eller batterier.
Written by Forslaget