Digitale erhvervsværktøjer går ny storhedstid i møde

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Den personlige computer og ikke mindst internettet har haft en enorm indvirkning på, hvordan vi lever vores liv. En stor del af danskerne bruger deres arbejdsdag foran en skærm, og når de kommer hjem, slapper de af foran en skærm. Det kan hurtigt få en negativ klang, men det har også betydet produktivitet og muligheder, som man end ikke kunne forestille sig for bare 20 år siden. Vi er udmærket klar over, at muligheden for at bestille mad med et klik eller skrive med nogen på den anden side af kloden ved nær øjeblikkelig hastighed er som taget ud af en gammel science fiction-roman.

Vi glemmer dog hurtigt, hvad det betyder for vores fremtid. Hvilke ting vil være en uløselig del af vores hverdag i professionel eller privat forstand, som vi end ikke kan forestille os. Det er naturligvis et spørgsmål, der per definition er umuligt at svare på, men vi kan alligevel gisne. For eksempel ser digitale erhvervsværktøjer, og ikke mindst et ledelsesværktøj som worklogger.io/, ud til at gå en ny storhedstid i møde.

Hvad gør et ledelsesværktøj?

For at forstår hvorfor, kan vi med fordel tage et kig på worklogger. Som nævnt har computeren og internettet haft stor indflydelse på arbejdet i danske kontorer, men udenfor kontorerne er der endnu mange muligheder. Det er i den sammenhæng et ledelsesværktøj som worklogger kommer ind i billedet. Worklogger bliver kaldt et ledelsesværktøj, fordi det bogstaveligt talt er et digitalt værktøj, der kan hjælpe dig med ledelsen af din virksomhed.

Er du tømrer, med masser af biler i hele landet, kan det f.eks. være relevant at vide, hvor de er samt have muligheden for øjeblikkeligt at sende instruktioner til den nærmeste bil. Det er måske det mest konkrete aspekt, men et ledelsesværktøj kan også hjælpe dig med vagtplanlægning, tidsregistrering, lønstyring og meget andet.

 

 

 

Written by Forslaget