En gamerskærm lige til dig

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Flere og flere er begyndt at game, og det er ikke uden grund. Det er en måde at opleve adrenalinfyldte skudkampe, kommandere tusindvis af soldater til kamp eller bare opleve en helt ny og vidunderlig verden. Uanset hvorfor du er blevet en gamer, så er det rigtig vigtigt, at dit udstyr passer til, hvad det er for et spil du spiller. Det er nemlig ikke alle gamer skærme, som passer til alle spil, og derfor kan du her få nogle gode tips til, hvordan du vælger den helt rigtige gamer skærm.

Sådan vælger du din skærm

Det første, som du skal overveje er, hvilken slags spil det er, du spiller. Er du typen der spiller Counter-Strike, League og Legends eller Call of Duty, så er det vigtigt, at du får en gamer skærm med så mange hertz som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig, at du kan reagere så hurtigt som muligt i spillet, og dermed få en stor fordel mod dine medspillere.

Er du dog mere til open world spil, eller måske bare spil der har en utrolig smuk grafik, så er det ikke hertz du skal gå efter, men derimod opløsningen. Med en god opløsning vil selv de mindste ting i et spil se levende ud, og verden i spillet vil uden tvivl blive værd at udforske.

Ud over de to ting er der en anden ting at overveje, når du køber en gamer skærm. Det er din computer: Der er en grænse for, hvor hurtigt den kan køre et spil, og for hvor stor en opløsning den kan køre. Derfor er det vigtigt, at du køber en skærm, som passer godt til din computer. Det er også godt at huske, at spiller du primært ældre spil, så behøver du ikke en specielt god skærm.

Written by Forslaget