Et godt forslag til dine låse i hjemmet

hus

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu er feriesæsonen kommet, og de fleste mennesker kommer derfor til at være væk fra deres hjem i en periode, pga. rejser eller ophold diverse steder i Danmark og resten af verden. Samtidig med at det er ferie sæson, så er det også sæson for de lidt mere kedelige indbrud som altså også sker i denne her periode, da tyvene godt er klar over at familier er taget afsted på ferie, langt væk. Det er rigtig kedeligt at komme hjem til et hus, hvor der har været indbrud og sær efter en ferie – hvor hele familien har haft det rigtig sjov sammen. Det er derfor vigtigt at du kommer tyvende på forkant og sikre dit hjem, inden i tager afsted på ferie. Dette kan du bl.a. gøre ved at få gennemtjekket dine låse for fejl og mangler.

Få en låsesmed ud

Hvis du gerne vil være sikker på at alle dine indgange har låse som er sikre nok, og som i højere grad kan holde tyvende ude. Så bør du opsøge din nærmeste autoriseret låsesmed i Helsingør(eller hvor du nu bor) og få ham/hende til at gennemgå dem alle, for at se om slitagen er for stor eller om de er sikre nok. Vurderes det er låsene ikke er sikre nok, bør du omgående få dem skiftet inden du og familien tager afsted på ferie.

Hvis du vil være helt sikker

Det er klart at låse i god som dårlig stand ikke er den ultimative barriere for indbrudstyve, men det gør det svære for dem, hvis låsene er nyere. Hvis du gerne vil gøre dig helt sikker på at tyvende ikke kommer ind i dit hjem, eller at du kan afsløre dem – så skal du naturligvis gå den teknologiske vej, og installere et kamera- eller alarmsystem, som kan give dig en endnu større sikkerhed i hjemmet. Det er naturligvis op til dig hvad du stiller dig tilfreds med. Men alfa omega er, at du får det gjort inden du tager afsted på ferie.

Written by admin