Foodfreaks har fået Danmarks største udvalg af pizzamel fra Italien

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Pizzaer er så populært her i Danmark, at folk nørder alt med en pizza. Ikke kun indholdet, men især pizzabunden bliver nørdet og omdiskuteret blandt danskere.

Det er den, der gør en kæmpe del af, hvordan konsistensen er pizzabunden bliver, og en stor komponent i dejen er pizzamelen.

En anden kæmpe komponent i at skulle lave en god pizza, er måden du bager din pizza på. Nogle er så dedikerede, at de skaffer sig en pizzaovn til at bage pizza i. Det er ikke just nødvendigst, men det kan i nogle tilfælde give en lidt bedre pizzabund.

Der er også mange andre muligheder end en pizzaovn. Man kan for eksempel få nogle metalplader eller pizzasten til at komme ind i en normal ovn, som du kan indstille på over- og undervarme eller varm luft.

Det handler egentlig bare om at eksperimentere sig frem til, hvordan du laver din bedste pizza.

Pizzamel er essentielt i pizzaer, men også i andre opskrifter

Man kan ikke bare bruge normalt mel i en pizzabund, fordi det er bare ikke det samme og giver et helt andet resultat.

Mens man ikke kan bruge andet end pizzamel i en pizza, kan man godt bruge pizzamel i andet end i en pizza. Der kan laves nogle meget gode pølsehorn med pizzamel.

Skal du have fat i noget ordentligt pizzamel, anbefaler vi at du tager et kig på denne her side; https://www.foodfreaks.dk/.

Samtidig er pizzamel næsten et krav, hvis man laver pizzasnegle eller foccaciar. Andre retter hvor pizzamel kan indgå som en af ingredienserne omfatter surdejsbrød, fyldte pandekager og boller. Man kan sagtens bage boller mad pizzamel, og det kan faktisk give et rigtig godt resultat

 

Written by Forslaget