Forslag: invester i rengøring frem for sygedage

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sygemeldinger i en virksomhed er på ingen måde noget, som er unormalt eller nogensinde vil ophøre. Vi kan alle blive syge, men det er ærgerligt, når det sker. Ikke blot for os selv, men også for den arbejdsplads, vi er en del af. Det er nemlig ikke billigt at have ansatte gående hjemme. Foruden sygepenge koster det nemlig også på produktiviteten – og ikke nødvendigvis bare personens eget arbejde, da han eller hun kan bremse et gruppeprojekt eller gøre, at et møde skal udskydes. Det er naturligvis ikke af ond vilje, men det er desværre uheldigt for alle parter.

Af samme årsag kan det give rigtig god mening at investere i god og grundig kontorrengøring. Tænk bare over det: Vi befinder os ofte sammen på det samme storrumskontor, hvor vi spreder bakterier sammen med andet skidt og møg.

Hver eneste dag trækker vi bakterier med ind sammen med skidt og støv. Særligt støjet kan være lidt af en usynlig fjende, da den indeholder mange grimme ting. Vidste du, at støvet kan indeholde os, røg, døde hudceller, hårskæl og meget mere? Der er altså tale om en cocktail, som dagligt hvirvles lige op i vores ansigter og kan være med til at gøre os syge.

Dertil skal man naturligvis huske, at kontorrengøringen gør, at overflader bliver tørret af og desinficeret, så vi heller ikke får raget sygdomme til os den vej igennem.

Husk signalværdien

Foruden at reducere risikoen for at blive ramt af en sygdom og derfor blive sengelagt, er der en stor signalværdi i rengøringen. Det viser de ansatte, at man som virksomhed går op i deres helbred og værdsætter en professionel arbejdsplads. For hvad er alternativet? Jo, det er rod og en atmosfære, der synes meget upassende for en moderne dansk virksomhed.

Sørg derfor for, at virksomheden har en rengøringsordning, der er god og pålidelig – og som kommer rundt i krogene! Der gemmer sig nemlig skidt og snavs over det hele, så vælg kun en rengøringsvirksomhed med et godt – ja, ligefrem ’pletfrit’ – renomme.

Written by admin