Forslag til årets firmafest

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kender du det, at være til den årlige firmafest, og det så er fuldstændig som de sidste mange firmafester, samme sted, samme mad, drikkevare og personer. Det kan selvfølgelig være hyggeligt og sjovt nok, men det går bare hurtigt hen og bliver en gentagelse og ikke noget man nødvendigvis vil huske i så lang tid.
Så hvis du er i festudvalget på dit arbejde, eller har noget af skulle have sagt, så foreslå eventuelt ideer til nye tiltag til firmafesten.  

Hvad kan man så lave? 

Der findes mange typer fester man kan holde, f.eks tema fester, hvor man vælger et tema, det kan være 80´er fest hvor alle skal være klædt ud i 80er tøj og maden er 80er inspireret, kunne være rejecocktails, millionbøf og trefarvet is.
Du kan også bare holde udklædningsfest, hvor det kun er selve udklædningen man går op i, det kan være harry potter tema, så alle skal være klædt ud som figurer fra Harry Potter universet.
Man kan også holde fest med en rød tråd, hvor der måske sker aktiviteter og events i løbet af hele aftenen.  

Lad andre stå for festen 

Hvis det er svært for festudvalget at overskue sådan et arrangement, kan det ofte anbefales at lade professionelle bureauer stå for planlægningen af jeres firmafest.
Et af de bedste firmaer på det område er Grunk event, og de er specialister i at tilpasse hver fest til den enkelte virksomhed, om det så er en kæmpe virksomhed eller en lille.
Læs mere om Grunk event og hvad de tilbyder her. 

Det at lade andre stå for festen, og lokationerne, gør også at i der er en del af festudvalget kan få lov til at nyde festen.
Prøv det engang og oplev en fest i sent vil glemme, en fest der vil give noget at snakke om det næste lange stykke tid på arbejdet.  

Written by admin