Forslag til advokaten, der vil fremstå troværdig

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I følge mange skal advokater arbejde en del med deres troværdighed. I hvert fald hvis man skal tro et af de seneste blogindlæg på børsen. Her siges det, at en troværdig advokat har langt større chance for at blive valgt til af potentielle klienter. Men hvad består ærligheden i, og hvordan udviser en advokat en sådan troværdighed – her kommer 3 forslag.

Åbenhed

Det handler først og fremmest om at være åben som faggruppe. Dette gøres ved at være mere i øjenhøjde med befolkningen – også når det kommer til de mere ømme punkter, hvor der bliver stillet kritiske spørgsmål eller når der bliver gjort krav på ærlighed gennem indrømmelser.

Nytænkning

Advokater har øjensynligt en tendens til, ikke at tænke nyt. Mange mener, at de kører i samme rille, så at sige, og dermed ikke tænker på fornyelse. Især én ting gør, at advokater opfattes sådan – nemlig timeprisen, eller afregning pr time. Her kunne det være oplagt at gøre advokaten mere amerikansk med f.eks. no cure no pay, eller gennem brug af nye teknologiske forretningsmodeller og bedre digital formåen. På den måde vil det være lettere at dokumentere, hvad tiden bruges på. En anden ting kunne også være pakkeløsninger, hvor klienter bliver tilbudt specifikke pakker, afhængig af, hvad deres behov er.

Forventningsafstemning

Èn ting er, hvad klienterne forventer, en anden er, hvad advokaten mener, er realistisk. Derfor er det helt essentielt, at det, inden aftalen indgås, aftales hvad der er realistisk at opnå, så men sammen finder et fælles mål, istedet for, at man arbejde i forskellige retninger. Det er især i forhold til de risici der er forbundet med de fleste sager, herunder alt lige fra straffesager, hvor der er brug for en forsvarsadvokat til behandling af konkursboer.

Written by admin