Forslag til aktiviteter i parken

park

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu siger kalenderen forår og selvom vejret måske ikke endnu er helt forårsagtigt kan det stadig være hyggeligt at gå en tur i parken. Men kan man lave andre ting end bare at gå i parken?
Ja der findes mange aktiviteter man kan lave i parken. 

Fodbold eller anden sport 

Hvis man er nogle stykker sammen, kan man tage en fodbold med og spille noget fodbold sammen, hvis der er et grønt område hvor man gerne må spille. Man kan også have en frisbee eller petanque eller cricket med og spille.  

Gril eller tag madpakke med 

Noget andet der kan være super hyggeligt er at være nogle stykker der tager i parken og finder nogle bordebænke sæt hvor i kan sidde, og enten have en gril med og grille noget mad, eller have en smurt madpakke som i kan spise. Det kan være sandwich, og noget frugt som en klassisk picnic. 
Bare husk at rydde op efter jer selv, så andre også kan nyde parken uden at skulle vade i skrald. 

Udforsk dyrelivet 

Det kan være sjovt at udforske hvilke dyr der er i parken, måske lytte på fuglene synge. 
Især her i forårssæsonen sker der meget med træerne og dyrene, blomster og hvad der ellers vil blomstre i de kommende måneder.  

Løb en tur 

Der er ikke noget så motiverende hvis man skal løbe, som en flot løbe rute. Her er stier i parker meget populære blandt løbere, og det kan man godt forstå, da der er flotte omgivelser, gode løbe forhold og frisk luft.  

Luft hunden 

Få luftet hunden og gå en tur igennem parken med hunden, sørg altid for at have hundeposer med så du kan fjerne efterladenskaber. Det kan dog anbefales at findes deciderede hunde parker, hvor hundene har første ret, og de kan løbe frit.  

Written by admin