Forslag til aktiviteter til børn

fodbold

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Børn har utroligt meget energi og har godt af at brænde noget krudt af og få aktiveret deres kroppe. Men ikke nok med at det er sjovt og sundt at gå til en fysisk aktivitet som fodbold eller håndbold eller andet. Så styrker det også børn sociale- og konkurrence egenskaber.
Så hvilke er bedst at gå til, hvis børnene skal have mest ud af det? Der er en række forbehold man skal kigge efter.  

Fodbold 

Fodbold er nok den mest populære sport herhjemme, og det er der flere årsager til. Fodbold har i mange årtier og næsten århundrede været populært, da det ikke kræver meget mere end en forholdsvis rund genstand. Derfor er fodbold også populært i mange fattige lande, da de kan spille fodbold uden det kræver vilde baner eller materialer. Herhjemme er det populært pga. Mange ser det i TV og det er let at spille det i skolen, eller på en mark, eller man kan øve sig i haven.
Du kan købe små mål, så du kan træne skud og spille mod hinanden selvom man har en forholdsvis lille have.
Fordelen ved at vælge fodbold er at dit barn lære at spille en holdsport, så derfor skal man kunne samarbejde med andre, og samtidigt at det noget man netop kan tage hjem og blive bedre til i haven. Derudover er det en forholdsvis billig sport at gå til. 

Håndbold  

Håndbold er ved at blive en sandnational sport, med den succes vores håndbold herre og damer har. Derfor begynder flere og flere også at gå til håndbold. Håndbold kræver dog lidt mere end fodbold gør, da man skal spille håndbold i en hal. Fordelen ved håndbold er også at man lære at spille holdspil, men du bevæger dig på lidt andre måder og du bliver hurtigt og stærk. 

Andre aktiviteter 

Hvis man leder efter andre typer aktiviteter, kan man som hovedregel gå efter om barnet synes det er sjovt, bliver barnet udfordret både fysisk og psykisk, og har du socialt fællesskab, og udvikler det deres konkurrence lyst. Det vigtigste er jo at barnet synes det er sjovt, ellers mister de hurtigt lysten til at gå til aktiviteten og stopper igen. 

Written by admin