Forslag til at få et rent og sundt hjem

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kan ved hjælp af nogle enkelte metoder, få et sundt indeklima. Vi vil derfor her i artiklen komme med nogle forslag til hvordan.  

Luft ud 

En af de vigtigste ting du kan gøre for at få et sundere indeklima er ved at lufte ud i din bolig. Du skal lufte ud 2-3 gange om dagen, omkring 10 minutter af gangen, for at det har den rette effekt. Det skal du gøre for at komme af med den gamle fugtige luft, og få den skiftet ud med ny frisk luft. 
Hvis du ikke gør dette kan det resultere i at der vokser skimmelsvamp på væggene og i vinduerne. 
Udover dette, kan gammel fugtig luft også gøre dig træt og give hovedpine.  

Støvsug 

Det er også vigtigt at du mindst en gang om ugen støvsuger hele din bolig, så du undgår der ligger for meget støv. Især under senge og andre møbler, samles der meget støv. For meget støv kan gøre du udvikler astma eller støvmideallergi.  

Støv af 

Det er også vigtigt at du 2-3 gange om måneden får støvet af de steder der samler sig støv. Dvs. Reoler, hylder, tv, borde mm. 

Skift sengetøj 

Det er også vigtigt at du skifter sengetøj 3-4 gange om måneden, da der samles mange støvmider, og støv i sengetøj og lagner. Som også kan påvirke din vejrtrækning, og i værste tilfælde gøre du udvikler astma.  

Få rengøringshjælp 

Hvis du føler det er presset, med en travl hverdag og så skulle gøre så meget rent, kan det anbefales at få rengøringshjælp. Som kan sørge for at alle de sure rengøringsopgaver bliver løst, så du kan nyde et godt og sundt indeklima i din bolig.
Vi håber at disse råd kan være med til at hjælpe dig til et sundere indeklima.   

Written by admin