Forslag til at vælge en bog til påskeferien

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Påskeferien står for døren, og der venter et par velfortjente feriedage, hvor man måske udover påskefrokoster, skal slappe af og nyde man har fri. Her er det oplagt at begynde på en ny bog, som man kan hygge sig med i ferien. 
Vi vil her i artiklen komme med nogle forslag til hvilke genre du eventuelt kunne vælge. 

Krimi 

Krimiromaner er nok en af det mest populære genre indenfor bøget herhjemme. Vi har også mange anerkendte danske krimiromaner i Danmark, såsom Jussi Adler Olsen, og Sarah Blædel.  
De danske krimiforfattere er eksperter i at fortælle en gribende og intense historie. 
Hvis du kunne tænke dig at se et udvalg af de nyeste udgivet krimititler kan du finde det her. 

Biografier 

Du kan også vælge at læse en selvbiografi, af dit kendte idol. Eller hvis der er en person du har hørt om skulle have haft et spændende liv som de har skrevet om, og du godt kunne tænke dig at læse. Her er de populære lidt nu, Peter Ingemann “Ingemanns land” og Michelle Obamas “Min historie” og Kim Larsen “Mine unge år”.  

Erotiske  

De seneste år har såkaldt husmor porno som “fifty shades of grey” og andre erotiske bøger været yderst populære i Danmark. 
Så hvis du vil læse en halv fræk bog i din ferie kan det være en mulighed. 

Historie 

Du kan også vælge at læse noget historie. Det kan være historier om nogle gamle herskere, eller krige som første og anden verdens krig. Eller historiebøger om bestemte tidsaldre, eller udviklingen i Danmark igennem årene.  

Vi håber du kan bruge nogle af forslagene til at rette dig ind mod din næste bog du skal i gang med at læse. Der er i hvert fald et stort udvalg at vælge imellem. 

Written by admin