Forslag til biltilbehør

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ikke noget der gør en bil mere lækker end hvis den har fået noget ekstra udstyr på eller i sig. Der findes et hav af forskellige ekstra udstyre som skal forbedre din køreoplevelse eller få din bil til at se ekstra godt ud. Her får du en liste over de meste populære biltilbehør som findes i de danske biler i dag.

Navigation

Du tænker sikkert at navigationen har været der i mere end et årti, men det er videre udviklingen af navigationen som der tænkes her. I dag er det nemlig rigtig populært at integrere sin navigation gennem et multimediasystem, som altid holder sig up to date. Dette kan både integreres direkte i systemet, eller gennem Apple Carplay så det er din navigation på din iPhone telefon som bliver anvendt.

Bakkamera

Vil du gerne have lidt ekstra hjælp når du bakker dine bil tilbage, så du er sikker på at du ikke rammer noget uforudset, så er et bakkamera en kæmpe stor hjælp for dig. Bakkameraet skal opkobles til dit multimediasystem, som automatisk viser kameraview når du sætter din bil i bakgear. Du har på den måde en hel dimension mere at orientere dig på når du skal bakke din bil.

Fartpilot

Køre du tit lange ture som bl.a. foregår på landevej eller motorvej, så kan en fartpilot i din bil være en rigtig stor hjælp for din køreglæde. En fartpilot sørger for at du ikke skal holde din fod på speederen i længere tid, og undgår både at få for høj fart når du køre, men undgår også træthed i dine ben.

Parkerings censor

Er parallel parkering altid en frustration for dig fordi du altid er i tvivl om hvor langt du har til den anden bil bagved, så er en parkeringscensor er kæmpe hjælp, da den giver dig et signal alt efter hvor tæt du er på.

 

Written by admin