Forslag til den rigtige kontorstol til hjemmekontoret

kontor

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du og skal til at indrette hjemmekontor, er noget af det vigtigste at have styr på, kontorstolen. Alt efter hvor mange tid du bruger af gangen og om ugen, kræver det forskellige typer stole. 
Det er også vigtigt at du finder en stol der passer sammen med resten af kontoret, dvs. Bord skærmens placering og mus og tastatur. 

Hvilken stol skal du vælge? 

Som tidligere nævnt skal du vælge en kontorstol efter hvor meget du bruger den af gangen og i hvor lang tid, over en længere periode. 
Hvis du sidder ned i flere timer af gangen, er det vigtigt at investerer lidt flere penge i en ergonomisk kontorstol. En ergonomisk stol, er designet så det skåner din ryg og din kropsholdning mest mulig. 
Mange lider nemlig af rygskader og her kan lang tids brug af en forkert/dårlig kontorstol være årsagen. Hvis du allerede lider af dårlig ryg kan det anbefales at købe en kontorstol som er designet til folk med dårlig ryg. 
Du kan se et udvalg af de forskellige typer kontorstole her. 

Stol og bord skal harmonere 

Det store spørgsmål er om du skal vælge skrivebord ud fra din kontorstol, eller om du skal vælge kontorstol ud fra dit skrivebord? 
Vi vil anbefale dig at købe kontorstolen først, da den har de vigtigste funktioner, alt efter dine behov. 
Derefter kan du købe et skrivebord, der passer sammen med kontorstolen og din højde, når du sidder på stolen. 
Alt efter hvor mange penge du har lyst til at bruge på et skrivebord, kan et hæve-sænke-bord anbefales. 

Er det til gaming? 

Hvis hjemmekontoret skal bruges til gaming, findes der special designede stole, som er gode i den vinkel og med den bevægelighed du har når du gamer. Mange gamerstole er inspireret af racersæder. Derudover kan de ryglænet, lænes tilbage så man kan ligge halvt ned i mens man gamer.

Written by admin