Forslag til din næste store fest – hvordan skal den holdes?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De store fester er de bedste fester. En samling af dem man holder af, der alle sammen nyder livet i øjeblikket, og hvor alle skavanker og problemer bliver efterladt ved indgangen. For gæsterne er der i hvert fald ingen bekymringer, når først festen er startet – det er dog lidt anderledes for værten. Når du skal holde fest, er der en lang række ting, der skal være på plads inden (også lang tid inden). Det kan til tider være stressende. Der er mange spørgsmål, der presser sig på, og det er dig, som skal komme med svarene. Det første spørgsmål, der presser sig på, er det økonomiske. Hvis festen f.eks. er et bryllup, kan prisen godt komme op i den dyre ende, men prisen vil ofte være det værd, da f.eks. brylluppet er en once in a lifetime begivenhed. Derfor ender nogle med at tage mindre lån, der kan betale for alle festens facetter – læs meget mere om kviklanet.dk er.

Festens forskellige dele – hvad skal man overveje?

En fest er mange ting. Der er mange små sider af festen, som gæsterne måske ikke engang lægger mærke til. Nogle af de ting, du især skal tænke over, er:

  • Festens placering er noget af det vigtigste, og den skal gerne kunne rumme festens omfang, men også festens aura. Hvis du holder en 80’er temafest, så ødelægger det lidt viben, hvis det holdes i et hypermoderne lokale.
  • Skal der være DJ? Live band? Eller blot højtalere? Det kommer lidt an på, hvilken fest det er. Live bands bliver mest brugt til særlige begivenheder, hvor ”normale” fester ofte holder sig til højtalerne.
  • Hvis festen pludselig materialiseres, gælder det om hurtigt at kunne finde alt – også pengene. Så hvis du låner, skal du have hurtigudbetaling.
  • Overvej også mad, oprydning, personale (f.eks. tjenere) og gæstelisten.
Written by admin