Forslag til en miljøvenlig picnic

Picnic

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når vi engang får lidt varmere temperaturer, er der ikke noget mere hyggeligt end at være i skoven med en lækker velsmurt picnic kurv, som man kan nyde ude i det fri. Det er ofte bare besværligt at have det helt store service med, som man så skal slæbe med hjem igen og gøre rent, det er derimod heller ikke for godt, at have en masse plastik service med, medmindre man tager det med tilbage til den nærmeste skraldespand. Men det er ikke alle det kan overskue eller gider det. Men det er der heldigvis en løsning for nu, nemlig det nye miljøvenlige engangsservice. Der fås lidt forskellige varianter, både miljøvenlig plast som er 100 % nedbrydeligt, også kaldet PLA (polyactic acid), bliver produceret ved at forarbejde majs til majsstivelse, som derefter omdannes til sukker og så ender som PLA. Disse typer plast er også smagsneutrale og holder op til 90 grader, så kvaliteten er ligeså høj, hvis ikke højere end de klassiske plastservicer.  

Hvad er prisen for miljøvenligt engangsservice? 

Man kunne hurtigt tro at disse typer plastik er dyre end de klassiske, og det er de også iforhold til prisen. F.eks. koster 100 knive 119,-
Der findes også engangsservice lavet af træ og som også er nedbrydelige, og de er faktisk endnu billigere her får du 100 knive for 69 kr. Som er tættere på prisen af de klassiske engangsservicer. Men det er de ekstra kroner værd, når du både tænker miljø og bekvemmelighedsmæssigt
Se mere miljøvenlig engangsservice her  

Kør picnicen fuldt ud på miljøvenlighed 

Sørg for det ikke kun er engangsservicen der er miljøvenlig, men hele picnicen. Cykel ud i skoven, bruge en fletkurv, og smør nogle mader uden kød, eller lav en lækker økologisk salat, og tag noget vand med som i kan nyde sammen. Dette vil give ro og samtidigt give en mindre dårlig samvittighed, når man sidder i den natur, man eller er ved at ødelægge, når man ikke tænker på miljøet.  

Written by admin