Forslag til firmaarrangement

teamspirit

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Trænger jeres firma til at lave noget sammen? Det behøver ikke altid at være fester hvor man kun tænker på at drikke sig så fuld som muligt. Nej nogle gange kan det være sundt for arbejdsmiljøet af lavet noget fornuftigt sammen som firma. Derfor kommer vi med nogle forslag til hvad det kunne være  

Smag på Italien 

Lær dine medarbejdere at sætte pris på det italienske køkken. Du kan derfor få to specialister indenfor Italienske delikatesser og specialiteter til at komme ud og lave smagninger i det italienske køkkens tegn. De arrangerer blandt andet vinsmagninger, olivenolie-smagning og serverer lækre italienske specialiteter – med andre ord alt til jeres næste firmaarrangement. 
Det er også muligt at få holdt et foredrag til arrangementet, hvor de fortæller om italiensk madkultur, eller en få lavet en olivenolie smagning, hvor de fortæller om hvordan man ved hvordan man klassificere en olivenolie til at være god. 

Hvis du f.eks. skal holde fødselsdag eller et firmaarrangement, kan de tilbyde servering af lækre italienske tapas/antipasti retter. Udvalget er bredt: Det kan være italienske oste, skinke og pølser, Caprese, brød, pesto, tapenader, oliven, soltørrede tomater og andre lækre tapas retter. De tilbyder dog ikke varme retter, men udvalget af antipasti og kolde retter er mange.
De tilbyder også vinsmagning med nogle af Italiens lækre vine. Hvor de vil fortælle om vinene, hvor de kommer fra og historien bag. 
Du kan læse mere om muligheden her. 

Lav noget aktivt sammen 

Hvis man ønsker sammenhold og teamspirit, kan man tage på teambuilding, hvor man enten kan klatre i træet, eller hvor man skal lave nogle øvelser i hold, måske i to hold så man også kæmper mod hinanden, og derfor tvinges til at arbejde sammen på tid og med konkurrenceelementet i spil. 
Det kan nemlig være en god måde at komme tættere på hinanden, og lære at arbejde sammen som team. 

Written by admin