Forslag til gave til babyshower

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du til babyshower? Det kan være svært at vide, hvad man skal købe. Her får du nogle ideer til, hvad du kan give i gave, som både mor og baby bliver glade for.

1 Legetøj

Du kan først og fremmest købe legetøj i gave. Det er noget, som alle altid kan bruge. Sophie Giraf bidering er en meget populær gave, så du kan overveje om dette måske er noget. Du kan også købe en Konges Sløjd nusseklud. Den fås i forskellige farver, som passer ind på ethvert børneværelse. En lille sød bamse er også altid et hit.

2 Tøj

Du kan også købe noget tøj til baby i gave. Der findes så meget lækkert og sødt børnetøj i dag, så det faktisk kan være svært at vælge. Du kan eventuelt høre de andre om, hvad de giver. Hvis der er flere som køber tøj, så kan du høre hvad størrelse de køber det i. Ofte kan det være godt at købe tøj til, når de er et halvt år gamle, da mange giver tøj, der passer når de er nyfødte. På den måde har de lidt forskelligt.

3 Bleer

Du kan også købe bleer i forskellige størrelser. Det er ikke en nær så personlig gave, men hvis du har lyst til at gøre noget ekstra, så kan du lave en stor kurv med forskellige ting i. I denne kurv kan du så supplere med bleer.

4 Andet

Dernæst kan du også købe puder, creme, børste eller andet til baby. Der er altså brug for shampoo og creme. Her skal du selvfølgelig huske at købe noget, som er velegnet til babyer. Der er nemlig forskel på hvilke cremer baby og voksne må bruge. Du kan købe alle nævnte produkter lige her. Du kan også købe en masse andet, så tjek hjemmesiden ud.

 

Written by admin