Forslag til hvor du kan tage hen og spise

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi danskere spiser mere ude end vi nogensinde har gjort før. Det kan være fordi vi har flere penge imellem hænderne, eller fordi vi bare har en travl hverdag, og derfor ikke altid orker at lave mad selv. Men når vi nu er så gode til at gå ud og spise, hvor skal man så gå hen? 

Hotel Kirstine i Næstved 

Vi her på forslaget har været ude og spise på Hotel Kirstine, og kan stærkt anbefale det til andre. Dette er et af de bedste spisesteder du finder i Næstved og omegn. 
Se mere her.
De laver klassisk dansk mad, hvor al maden er lavet fra bunden, det vil sige, alle saucer, dressinger og alt andet er lavet restauranten. 
De har kvaliteten i fokus, og alle råvare er nøje udvalgte, og pænt anrettet, så det er en fryd for både smagsløg og synet. 

Menuer efter årstiden 

De er super gode til at lave menuer der passer til årstiden. Så de bruger årstidens grønsager, og laver lækre retter derefter. 
Om vinteren tænder de op i pejsen, så der er fuldskrue på hyggen. Hvor om sommeren er der mulighed for at sidde i deres arkade, og udenfor på deres fine terrasse.  

Gode tjenere  

Deres tjenere var super kompetente og var gode til at skabe en hyggelig og intim stemning. De havde godt styr på menukortet, og hvilke vine der passer til hvilke retter. Efter middagen er der mulighed for at nyde en kop kaffe, et glas cognac eller en cocktail i deres lækre loungeområde. 

Mulighed for at overnatte der 

Hvis man ønsker at gøre en tur ud af det, kan man også overnatte i deres hyggelige værelser, som klart kan anbefales, efter en god gang mad og en masse god vin, så man slipper for at skulle finde ud af hvem der skal køre hjem. 

Written by admin