Forslag til hvordan du undgår at smide dine nøgler væk

nøglebundt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være en utrolig dyr affære, at smide sine nøgler væk, nogle gange kan det være dyre at smide sit nøglebundt væk end at smide sin pung væk. Det kan nemlig hurtigt koste mange penge, hvis du skal have erstattet alle dine nøgler, hvis du både har til dit eget hjem, til arbejdet, og måske til bilen. Nogle arbejdspladser forlanger også at man skifter hele låsesystemet ud, hvis en har mistet en nøgle, og det skal personen der har smidt det væk, betale for.  Derfor er det utroligt vigtigt ikke at smide sine nøgler væk.  Selv hvis du finder den billigste låsesmed, kan du hurtigt betale mellem 500 og 800 kr. For at få låst din dør op, alt efter hvad tid på dagen det er. Vi vil her i artiklen komme med nogle forslag til hvordan du undgår at smide dem væk. 

Put nøglerne i samme lomme 

Det kan være en god ide at putte nøglerne i samme lomme, hver gang, da man så ikke glemmer dem nogle steder, fordi man hurtigt kan tjekke om man har nøglerne med sig i den lomme. 
Det er også en god ide at have nøglebundt og din pung i hver deres lomme, da man ellers kan komme til at smide nøglerne på jorden, når man tager sin pung ud af lommen.  

GPS i nøgleringen  

Du kan i dag få en lille nøglering du kan sætte i dit nøglebundt, med indbygget GPS. Så hvis du smider dine nøgler væk kan man finde nøglerne igen via en app. Så hvis du har smidt dine nøgle væk på gåturen, kan det normalt være en umulig opgave at finde dem igen. Men med GPS kan du finde præcist hvor de befinder sig.
Vi håber at nogle af disse råd kan hjælpe dig til ikke at smide dine nøgler væk. 

Written by admin