Forslag til hvordan hjemmekontoret kan blive optimalt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis man har en arbejdsplads der ligger langt væk så kan det skabe god værdi og høj arbejdsglæde for mange mennesker at man nogle gange om ugen kan få lov til at arbejde hjemmefra. Det betyder at man ikke behøves at pendle nogle gange mange timer hver dag og i stedet kan bruge lidt ekstra tid på familie samtidig med at man får ordnet ens arbejde hjemmefra. Det kræver dog at rammerne omkring en er i orden og derfor kommer vi her med lidt tips til hvordan man kan få et ordenligt hjemmekontor.

Skab et særskilt rum

Mange vil måske bare sætte et skrivebord ind i stuen og så regne med at bruge det til hjemmekontor. Men faktisk vil det have en meget større værdi hvis du vælger at tage et helt andet rum som måske ikke blive brugt til andet lige nu og så laver det til dit hjemmekontor. Hvis du bare gør det i stuen, vil din hjerne forbinde det rum med afslapning og derfor kan det være svært at arbejde hårdt.

Hav høj komfort

Når man skal bruge mange timer det samme sted, så er det vigtigt at man kan sidde ordentligt. Derfor skal du både have et ordentligt skrivebord og en ordentlig kontorstol som f.eks. disse. Ellers får du hurtigt ubehag når du sidder på dit hjemmekontor og kan ikke koncentrere dig

Hold rammerne

Selvom det kan være oplagt lige at sove til lidt op af formiddagen, så prøv så vidt det er muligt at arbejde på de samme tidspunkter som dine kollegaer gør. Og have gerne været i bad og gjort dig klar inden du sætter dig til at arbejde. Du skal bare lades som om du skal på arbejde men at arbejdspladsen bare er hos dig selv i stedet for nogle timer væk fra din egen adresse.

Written by admin