Forslag til opvarmning af arbejdspladsen

radiator

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange virksomheder er beliggende i gamle bygninger, og kan derfor have begrænset isolering, og varmekilder. Som arbejdsgiver kan det være en dyr investering at skulle investere i at isolere og måske tilføje nye varmerør og radiatorer. 
Det er dog vigtigt at sørge for at dine medarbejdere, har en ordentlig temperatur, som de trives at arbejde i, ellers kan det påvirke effektiviteten på arbejdspladsen. Læs mere om hvordan du får en arbejdsplads i trivsel her.
Men der findes dog lettere alternativer, til at skulle isolere eller føre nye rør. 

Få installeret en el radiator 

Hvis det er et enkelt eller få områder på arbejdspladsen der trænger til at få en ny radiator, kan det anbefales at investere i en el radiator, da den kun kræver en stikkontakt, for at blive tilsluttet. 
Der er dog et par ulemper ved at have en el radiator, og det er at den koster ca. Dobbelt så meget at varme op med end en normal radiator der bliver forsynes med fjernvarme eller naturgas. Det er derfor man siger det kun er en enkelt el radiator der anbefales. Det er faktisk også en lov at man ikke må kun må fyre med el, hvis man har tilgang til fjernvarme eller naturgas. 
Du må heller ikke bruge en el radiator til at tørre ting på, da du så kan risikere at radiatoren bryder i brand.  

Få installeret gulvvarme 

Hvis arbejdspladsen lider af at der er fodkoldt, kan det anbefales at få installeret gulvvarme. Her kan El-gulvvarme også anbefales, da det er let at få installeret, og det er nemt at bruge og styre. 
Ulempen er igen at det er dyre at fyre med en andre former, men kræver slet ikke så meget tid og penge på at skulle få det installeret. Så det kommer an på hvor mange ressourcer du har lyst til at bruge på det. 

Written by admin