Forslag til julefrokosten

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julefrokost sæsonen er snart ved at være over os. Derfor er det en rigtig god idé at begynde at tænke over allerede nu, hvordan man kan peppe sine julefrokoster en lille smule op. Det skal selvfølgelig ikke være sådan, at man begynder at ødelægge festerne for andre, men der findes mange små måder, man kan gøre sine julefrokoster lidt sjovere på.

Det første man kan gøre, er at udover bare at mødes til lidt mad og alkohol, kan være at man aftaler at tage en klassisk omgang pakkespil mellem hovedret og dessert. Det kan både trække tiden, hvor man spiser lidt ud, og samtidig kan det måske sætte en dæmper på alkohol indtaget i den tid pakkespillet foregår. Det er nemt at aftale, at alle tager 2-4 pakker med hver, og så er det ellers bare at starte spillet. Hvis man allerede nu har pakkespil til sine julefrokoster, kan det være, at man skal overveje at lave en version i år med ændrede regler. F.eks. kan det være, at når du slår en 3’er, skal du bytte plads med en anden deltager. Når du slår en 2’er, må du tage fra din sidemand til højre og så videre. Der er mange muligheder, for ting man kan gøre udover blot at stjæle pakker på en 6’er. Det handler bare om at være kreativ.

Et andet forslag til en sjovere julefrokost handler om påklædningen. Hvis man ifører sig en julesweater, er man garanteret at skille sig lidt ud. Men det er selvfølgelig på den positive måde, for hvem vil ikke gerne gå rundt i en julesweater? Den er både varm og super behagelig at have på. Du kan finde er stort udvalg af julesweatere til damer her, de har også stort udvalg af julesweatere til mænd, så det er det eneste sted, man behøves lede efter sin kommende julesweater.

Written by admin