Forslag til trænings redskaber hjemme på værelset

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange træner idag hjemme i deres stuer, det kunne være fordi at i forbindelse med internettet er folk blevet mere oplyste omkring øvelser, og muligheder der er når man træner derhjemme. Nogle har brug for at træne hjemme, det kan være fordi det at skulle ud af døren er en kamp mod hjernen, og derfor kommer de kun afsted til motionscentret halvdelen af gangene. Men hvis de derimod havde adgang til en nem træning hjemme i stuen, så ville de få trænet 90% af gangene. Det kan altså have store fordele at træne hjemme, og der er måder man kan gøre det endnu nemmere at træne hjemme i stuen, hvis man nu havde adgang til noget træningsudstyr der ikke koster en formue.

Bolde

Bolder i alle former gør det muligt at lave en sjov træning i haven, du kan fx kombinere en fodbold, med et net der hele tiden sender bolden tilbage til dig. Dette kræver selvfølgelig noget øvelse, men der er helt klart mulighed for at lærer teknikken, man behøver ikke være noget fodboldgeni for at kunne bruge bolden og nettet. Med denne anordning er det muligt for dig at køre en høj intensiv træning, og den kan eksempel kombineres med nogle hurtige øvelser på jorden, også op og spille med bolden igen.

Almindelige håndvægte

Det er meget standard at have et par justerbare håndvægte derhjemme, som man kan koordinere med træningen, vægt giver altid nogle større muligheder indenfor træningen. Man kan lave flere øvelser med modstand, og det er svært at lave nogle gode hjemmelavede håndvægte der kan give den nødvendoge modstand. Så drop fordommen om håndvægte hjemme kun er til teenage drenge i pubertetsalderen, alle kan få gavn af håndvægte.

Boksepude

Boksning er en meget intensiv form for træning. Det ser legende let ud, når professionelle står og hamrer til den stor boksepude. Enhver der har prøvet bare en lille session på en boksepude ved at det kræver utrolig meget styrke og kondition, og en boksepude kan være det perfekte indspark til din træning derhjemme, der finde masser af programmer osv på youtube som du kan benytte dig af.

Written by admin