Forslag til valget af firmagaver

gave

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har din egen virksomhed, kan det være rart at man kan give sine medarbejdere nogle gode firmagaver, om det så er til fødselsdag, reception, jubilæum eller julegaver. Hvis man vil undgå at skulle beskattes for sine gaver, skal man give hver enkelt medarbejder for under 1200 kr om året, og alle kontante gaver, skal beskattes. Vi vil her i artiklen forsøge at komme med nogle forslag på hvilke gaver man kunne give til sine medarbejdere 

Gaveæsker 

En sikker gave, kan være en gavekurv, med lidt forskelligt godt i, det kan være nogle delikatesser, rødvin, øl, chokolade. Nogle giver også gaveæsker med gin og tonic og tilbehør.  

Ting til hjemmet 

Et andet hit er at købe ting medarbejderen kan bruge i hjemmet. Det kan være lækre håndklæder, køkkenredskaber, designer ure eller andet. 

Lad medarbejderne selv vælge 

Man kan også give en gave, hvor medarbejderen selv kan gå ind på en hjemmeside med en kode og så bestille en valgfri gave. Her sikre man sig at hver enkelt medarbejder får en gave de kan bruge, og at man ikke behøver at give det samme.  

Firmalogo gaver 

Nogle vælger også at få lavet gaver, som en lækker jakke eller noget andet tøj, med firmaets logo trykt på. Det giver både en gave til medarbejderen, men samtidigt også en “gratis” reklame søjle til din virksomhed, da medarbejderen, så vil gå med f.eks. jakken, ude i offentligheden, så folk kan se firmaets logo. 

Oplevelses gaver hitter 

Mange bliver også glade for at modtage oplevelsesgavekort. Det gør at medarbejderen kommer ud og oplever noget, som kan give ny energi til arbejdet. Så det er også en investering for firmaet. 
Vælg om det skal være en bestemt oplevelse eller om medarbejderen selv skal kunne vælge hvilken oplevelse de har lyst til. 

Written by admin