Forslaget der med sikkerhed er givet godt ud i alle ender

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

7,6 milliarder mennesker. 195 lande. Og ikke mindre end ganske præcist 8475 sprog. Ja, du læste rigtigt. Ottetusinde firehundrede og femoghalvfjerds sprog er der i verden, hvoraf 80 af de her store sprog tales af cirka 80% af de 7,6 milliarder mennesker i verden. Det er cirka 6 milliarder af de mennesker, der er forbundet til de her 80 kæmpe store sprog. Men det efterlader rigtig mange sprog i en slags uvished, da der på de sidste 7395 sprog fordeler sig 1,6 milliarder mennesker. Men selvom, at vi som snakker de mest populære sprog er i flertal, må vi ej forglemme minoriteterne.

Sprog og sproglige finurligheder er, hvad der optager os. Sprognørder er et såkaldt begreb, der er udsprunget herfra. Det er dem, der elsker alt ved sprog. Nogle spænder bredt i viden, og har kompetencer indenfor helt op til 7-10 sprog, mens andre går så dybt som muligt i ét sprog. Vi er et oversættelsesbureau der elsker at ’nørde’, og eksperterne her er langt fra tilfældigt valgt.

Vi tager den hårde del, så i ikke skal bekymre jer om andet end at lytte

At forstå hinanden er naturligvis noget af det vigtigste i det meste vi møder i vores hverdag, men også i det større perspektiv. Bedriften i, når vi formår at formidle os på en forståelig vis, så vores budskab kommer rent ud på den anden side, er uhyre vigtig.

Det er også enormt svært. Det kræver mere end interesse i sproget. Det kræver også en masse viden om grammatik, korrektur, sætningsopbygning, syntaks, morfologi og så videre og så videre. Det er et stort ansvar, at få sproget rent ud på den anden side, men nu er det ikke længere dit ansvar alene.

Læg ansvaret trygt i vores hænder og mærk friheden i at forstå uden besvær!

Written by admin