Forslaget til din hunde træning

hvalpetræning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er meget tidskrævende og kræver tålmodigt at træne sin hund til f.eks. at være lydig, da det er en tilvænnings proces som i sammen skal igennem, og som skal gøres rigtigt for at komme frem til det bedste resultat og på den hurtigst mulige tid.

Sådan kommer du i gang

Det kan klart anbefales at du starter med at træne din hund så tidligt som det er muligt, så den lærer at samarbejde med dig lige fra den er hvalp, hvor den ligesom med børn lærer bedst og er mest nysgerrig. Du skal dog ikke smide håndklædet i ringen hvis du allerede har en hund som efterhånden er et par år, den kan stadig lære at blive mere lydig i den alder – det kræver bare noget mere tålmodighed fra din side af. Træning af din hund går meget ud på at du skal kunne agere korrekt over for ren verbalt, dvs. tale til den mens du kigger den i øjnene, eller bruge et bestem toneleje når du f.eks. kalder på den. Derudover skal du også huske at give den godbidder på de rigtige tidspunkter, nemlig når den har gjort noget rigtigt – og det er hver eneste gang. Det kan være svært at finde de korrekte rutiner når man træner sin hund selv – du bør derfor overveje om du skulle tage kontakt til en professionel hundetræner og få hjælp.

Få den bedste træning hos en hundeskole

Der er ingen tvivl om at man får de bedste resultater på en hundeskole, da du bliver undervist af erfarende hundetrænere som er vant til at lære hunde at være lydige over for deres ejere. På hundeskoler er der typisk flere niveauer som din hund skal igennem, og du er derfor sikker på at du ikke selv prøver at lære din hund noget som den egentlig ikke er klar til.

Har i fået jer en ny hvalp som i gerne vil starte til hvalpetræning med, så kan du se endnu mere om hvor og hvornår du kan få din hvalp til træning lige her.

Written by admin