Gør brug af ejendomsservice

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kan hyre en ekstern ejendomsservice til at tage vare på din bygning, uanset om du er udlejer eller en del af en ejerlejlighedsforening. Ejendomsservice kan være ansvarlig for mange ting, og du kan læse om dem i den her korte artikel. Her kan du også blive klogere på, hvordan du finder en god ejendomsservice.

Hvad kan en ejendomsservice stå for?

Ejendomsservice kan være ansvarlig for trappevask og gårdpleje, men kan også bidrage med en vicevært, som kan hjælpe opgangens beboere. Dét gør ejendomsservice særlig praktisk for ejerlejligheder, der ikke har en udlejer eller vicevært inkluderet i lejen.

Hyre af ejendomsservice fungerer bedst, hvis alle i opgangen er enige om, at servicen skal hyres, og hjælper med at betale de månedlige omkostninger. Det kan kræve et møde og noget organisering, men er pengene værd.

Det er ikke altid alle i en opgang, der vil betale for en ejendomsservice. I så fald kan de blive ekskluderet fra aftalen, og de vil ikke kunne benytte sig af eventuel visevært eller tjenester fra den gældende ejendomsservice. Det er op til dig og opgangen at beslutte.

Sådan finder du en ejendomsservice

Når du skal finde en ejendomsservice, så find gerne én ikke så langt fra din bygning, så de kan komme hurtigt. Du kan starte med at ansætte ejendomsservice på en kort prøvekontrakt, så I kan se, hvordan samarbejdet fungerer.

Du får den bedste ejendomsservice ved at tydeliggøre ansvarsområderne så præcist som muligt. Så undgår du bedst muligt fejlkommunikation, og du kan altid henvise til kontrakt eller aftale, hvis du oplever fejl eller mangler.

Det er dig eller dig og dine naboer, der bestemmer, hvilke områder en ejendomsservice skal dække. Find sammen ud af, hvad I ønsker og har behov for, og få et uforpligtende tilbud fra et lokalt firma.

Written by Forslaget