Her skal du spise i aften

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du fast besluttet dig for at familien skal ud og spise i aften eller én af de kommende dage? Så læs med her, hvor du vil få et forslag til hvor du kunne vælge at spise, og få en super god oplevelse. Noget af det som kan være svært som familie at blive enige om, er altid hvor man skal vælge at spise sit aftensmåltid. Derfor får du her forslaget til hvor du skal vælge at tage, samt hvorfor du skal tage derhen.

Tag til Odense og få et lækkert aftensmåltid.

Bor du i Odense eller omegn, eller er familie tilfældigvis i eller i nærheden af Odense? Så er der ingen tvivl om at i skal vælge at tage på restauranten Oluf Bagers Gård, som ligger i centrum af byen. Restauranten Oluf Bagers Gård ligger i en af Odenses ældre bygninger ved samme navn, som har sine rødder helt tilbage fra 1600-tallet, og er stadig flot og virkelig pænt velbevaret. Indretningen er et mix af moderne møbler og med historiske elementer, og med velbevaret murstensvægge – hvilket er indbegrebet af hygge. Aftenmenuen står på en lækker 9-retters som serveres i små lette skåle, som serveres over tre omgange. Du kan også vælge at nyde godt at deres lækre udvalg at smørrebrød, hvis du såfremt spiser her til frokost i stedet.

Vil du vide endnu mere om Restauranten og dens historie, og vil du gerne se mere specifikke menu beskrivelser, så kan du tage et kig på deres flotte hjemmeside, hvor du netop kan alt dette. Du kan også bestille dit bord herigennem, hvis du er blevet overbevist ved synes af deres hjemmeside. Du kan se hjemmesiden lige her. Bor du ikke i nærheden af Oluf Bagers Gård, så husk at have Oluf Bagers Gård i baghovedet, når du og familien en dag er i nærheden af Odense.

 

Written by admin