Hold en stram linje i jeres pyntning

Hold en stram linje i jeres pyntning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi er udmærket klar over, at der ikke er en masse at fejre i disse dage, og det kan være svært at få lov til at holde sin fødselsdag, konfirmation eller bryllup, nu hvor hele Danmark har været lukket ned i flere måneder. Men heldigvis er der lys for enden af tunnelen, og det begynder langsomt men støt at se bedre og bedre ud. Det betyder derfor også, at vi nu igen kan begynde at planlægge vores små eller store sammenkomster. Dette skal dog tages med forbehold, da vi aldrig ved, hvornår Danmark for alvor lukker op. Af samme grund må dette indlæg ikke læses som anbefaling, retningslinje eller andet – det er udelukkende oplysende.

Men når der langt om længe bliver givet fripas til at afholde sit bryllup, kan planlægningen igen begynde. Dette gælder alt lige fra invitationer, bordpynt, festartikler og meget andet, der alt sammen kan være med til at gøre helhedsindtrykket af dit bryllup til noget ekstraordinært. Vi ønsker jo alle, at gæsterne til vores fester husker festen, og hvor flot der så ud. Vi foreslår derfor, at du og din partner sørger for at have et fast og stringent tema igennem alt, hvad I foretager jer. Jeres bordpynt skal derfor eksempelvis matche jeres balloner. Jeres servietter skal passe godt sammen med valg af tallerkner og meget andet.

Alt andet vil efterlade et besynderligt indtryk hos jeres gæster, og du skal samtidig huske på, at der alt andet lige vil blive taget et hav af billeder både af gæster og jeres bookede fotograf – hvis I ellers vælger at investere i en.

Ved du ikke helt, hvordan jeres pynt skal se ud, eller hvordan I skal pynte op til den helt store fest, kan du og din partner finde en masse inspiration hos Paperdeluxe, som har specialiseret sig i at sælge netop bordpynt med mere.

Written by admin