Hvad skal du give manden, der har alt?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kender det helt sikkert. Du skal til fødselsdag hos din ven, far, onkel, nabo eller kollega, og du har ingen idé om, hvad du skal give ham i fødselsdagsgave. Du har måske fået udleveret nogle ønsker, men selv med en fyldt ønskeliste, kan det være svært at finde den rette gave.

Tænk over, hvem du giver gaven til

Hvis du gerne vil gå efter at gøre det en smule personligt og vise, at du rent faktisk har tænkt over tingene, så sæt dig ind i, hvilken person du har med at gøre. Tænk en gang ekstra over, hvad han kan lide at lave, at drikke, at spise eller at se. Det kan give en god indikator om, hvad du skal give ham i gave, hvis du ønsker at gøre det personligt.

  1. En tur i biografen. Har han længe snakket om en film, der snart kommer i biografen, så inviter ham med ud på en tur i biografen eventuelt med spisning før eller efter. På den måde viser du, at du har lyttet til ham og ved, hvad han kan lide.

  2. En lækker flaske spiritus. Er han typen, som nyder at drikke et godt glas spiritus en gang imellem, så køb en lækker flaske af en eller anden slags. Hvis du ved, at han har en favorit, så køb denne. Hvis ikke, kan du f.eks. se et stort udvalg af whisky her.

  3. En fed køkkengadget. Hvis du ved, at han elsker at stå i køkkenet og eksperimentere, kunne det være en idé at give ham en eller anden form for køkkengadget. Det behøver ikke nødvendigvis være noget, han har brug for. Find noget der kunne være fedt at prøve for en køkkennørd. Det kan være alt fra en grøntsagsdamper, en sous vide eller noget andet smart.

Written by admin