Hvornår er det Black Friday? – Din guide til årets største shoppingdag

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En af årets største shoppedage er Black Friday. Dagen, der lægger efter Thanksgiving, flyder altid over med super tilbud! Men for os danskere, hvor det kan være lidt mere uvant med at huske kan man tit sprøge sig selv; hvornår er det Black Friday?

Den store tilbudsdag har langsomt, men sikkert vundet indpas de seneste år i vores Danmark. Er du en simple forbruger, som leder efter et godt tilbud, så kan du med garanti finde et godt tilbud på og spare penge på denne dag.
Det er blevet en af årets største shoppingdage, hvor det er muligt for dig – både online og i fysiske butikker – at spare tonsvis af penge, grundet de super tilbud på alt tænkeligt, lige fra dagligvare til hårde hvidevare.

 

Det kan dog også være ualmindelig svært at forholde sig til alle tilbuddene på black friday, da de spænder over alle varekategorier og butikker, og man kan hurtigt tabe sit overblik, og hvad man egnetligt ledte efter.

Derfor findes der heldigvis hjemmesider, der giver dig overblikket over alle tilbuddene. Bl.a. hjemmesiden Blackfridaycounter.dk

Der findes samtlige tilbud fra alle danske butikker på Black Friday. Derved kan du nemt finde de relevante tilbud og produktkategorier for dig, så du kan score dig et super tilbud på dagen og spare penge, og det er jo bare fantastisk, når det er muligt, hvad enten vi køber til andre eller os selv!

Og ellers, så har dagen historisk set i USA – og det er blot et godt råd til dig også – et godt tidspunkt at købe julegaver på, da man oftest kan finde de gode tilbud.  Heldigvis er der ikke så lang tid igen til den store dag – så det er bare om at gå på jagt allerede nu i de gode tilbud.

Written by admin