Køb et trægulv, som er egnet til gulvvarme

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vinteren banker på, og vi bruger mere tid indendøre. Allerede om eftermiddagen kommer mørket og kulden krybende, og familien søger ind i stuen for at læse, se TV, lege på gulvet eller bare hygge sig sammen. Men hyggen udebliver, hvis gulvet er så gennemkoldt, at det er ikke er rart at sidde og lege på. Eller hvis fødderne bliver iskolde, når man sidder i lænestolen og læser en god bog.

Trægulve kan sagtens fungere med gulvvarme

Hvis du overvejer at skifte jeres trægulve i stuen, så kan det kun anbefales at bruge lidt ekstra tid og penge på at installere gulvvarme under. For stik imod hvad mange tror, så kan du sagtens kombinere alle goderne ved gulvvarme med et smukt udseende trægulv som fx sildebensparket eller lamelplank. Træ er et levende materiale, som vil udvide sig alt efter temperatur og luftfugtighed. Derfor er det ikke optimalt at lægge massive trægulve ovenpå gulvvarme, da træet kan slå knaster. Men hvis gulvet er opbygget af flere lag, arbejder træet – det øverste slidlag – kun minimalt. Det øverste slidlag definerer hvor slidstærkt og holdbart, dit gulv er. Jo tykkere slidlag, jo bedre. AlpoGroup er kendt for sine kvalitetsgulve til gode priser. AlpoGroups lamelplank har et slidlag på 6 mm, og deres 2-lags sildebensparket har et slidlag på 5,8 mm. Du får altså et gulv af bedste kvalitet, som kan tåle afslibning flere gange.

Sildebensparket eller lamelplank – valget er dit

Om dit trægulv skal være sildebensparket eller klassisk lamelplank er op til dig. Sildebensparket er traditionelt et mere eksklusivt valg, og udseendet af sildebensparketterne giver mere spil og dynamik, hvilket kan være flot i en stor stue. Lamelplank er det klassiske valg, hvor man både får træets skønhed, et holdbart gulv og alle fordelene ved gulvarme. Ydermere kan du vælge mellem forskellige nuancer og sorteringer i træet, så du får lige det udtryk, du gerne vil have. Hvis du har brug for rådgivning og eksperthjælp i forhold til valg af trægulv, så tag AlpoGroup i hånden.

Written by admin