Nytårsforsæt om vægttab? Et råd får det til at lykkedes!

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du har sikkert prøvet det: Du siger til dig selv, at dette her endelig er året, hvor du kommer i dit livs form – og aldrig ud af den igen!

Lige så stor som din motivation er i starten af året, lige så irriterende er det, når det så endnu engang ikke lykkedes at komme i mål.

Du føler måske, at du allerede har prøvet alle metoder for at tabe dig, men vidste du, at de fleste kører død i deres træning, fordi de ikke har haft en realistisk forventningsafstemning, inden forløbet er gået i gang?

Alt eller intet!

Du kender sikkert også til, at du denne gang ved, at du lykkedes med projektet. Hvordan ved du det? Jo, du kan mærke, at du er klar denne gang, du tror faktisk aldrig, du bliver fristet af søde sager og junkfood mere, for nu er du endelig klar.

Du starter på forløbet, og du snyder ikke en eneste dag! Du kommer ned i det lokale fitnesscenter alle de dage, du har aftalt med dig selv, du skal derned.

Du begynder måske også at kunne se forskel, der begynder at komme lidt resultater, og det motiverer dig endnu mere til at fortsætte.

Men så sker det uundgåelige. Pludselig savner du chokolade igen, og var livet ikke også meget sjovere, da du kunne sove længe om lørdagen i stedet for at slæbe dig ned i fitness i for at tæske dig selv igennem diverse øvelser?

Måske resultaterne også kommer lidt i stilstand. Eller måske, du bare er blevet mere kritisk? I hvert fald har du ikke længere samme motivation til at fortsætte, og hele din forestilling om et sundere dig begynder lige så stille at smuldre.

Du skal ikke stå alene med din træning

Der er en grund til, at man ser den samme tendens i mange vægttabsrejser.

Oftest er det fordi, mange ønsker at få resultater med det samme og adopterer tanker som “Jo mere, jo bedre” – det forekommer logisk, så hvorfor skulle det ikke virke?

Det gør det også – bare ikke i længden! Hvis du er seriøs omkring et permanent vægttab, bør du sørge for, at der er ordentligt styr på livsændringen (ikke slankekuren!) og dine forventninger hertil. Vi foreslår, at du allierer dig med en personlig træner i Valby, som har forstand på træning og kost.

Written by admin