Pift din have op med disse 3 tips

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Drømmer du om at kunne invitere vennerne over til et måltid på terrassen eller nyde et glas vin, imens du nyder udsigten af din flotte have? En have kræver vedligeholdelse, og har den ikke fået tilstrækkelig med opmærksomhed det seneste stykke tid, så kan opgaven virke ret så uoverskuelig. Heldigvis kan du her finde 3 gode tips til, hvordan du kan give din have en make-over og få den have, du drømmer om.

Byg en udestue, hvorfra du kan nyde din grønne oase

Hvis du gerne vil kunne nyde udsigten af blomsterne i haven, imens du nyder et glas vin, så kan du overveje at bygge en terrasse eller en udestue. I den forbindelse får du formegentlig brug for en flot tagløsning til byggeprojektet. For eksempel egner plast tagplader sig rigtig godt til overdækkede terrasser eller udestuer, fordi det lukker langt mere lys ind og får området til at synes mere åbent. Derudover er tagplader i plastik også meget nemme at arbejde med.

Udnyt pladsen i din have

Har du skrånede arealer i din have, så kan det være svært at udnytte pladsen optimalt. Nogle vælger derfor at løse problemet med støttemure. Du kan gå på opdagelse i udvalget og læse mere om støttemur.

En støttemur er et fordelagtigt valg af flere grunde, herunder:

  • Den udligner niveauforskellene i haven.
  • Det gør det lettere at udnytte havens plads bedst muligt.
  • Støttemuren fungerer som et dekorativt element og kan pynte flot i haven.

Bring hyggen udenfor med havemøbler

Vil du gerne bringe hyggen ud i haven, så er en hyggekrog med komfortable havemøbler en glimrende løsning. Etablér en hyggekrog i haven ved at placere et loungesæt eller et par havemøbler og find noget hyggelig belysning. Sidst men ikke mindst mangler du bare en anledning til at invitere gæsterne over til grillmad i haven.

Written by admin