Sådan danner du rammerne for et unikt kontor

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et kontor skal først og fremmest danne rammerne for et godt arbejdsmiljø, men derfor gør det jo ikke noget, at det også ser godt ud. Hvis du drømmer om at skabe et unikt kontor, så læs med her og få nogle gode fifs til hvordan du skabe lige præcis det kontor du drømmer om.

Sæt rammerne for et godt arbejdsmiljø

Først og fremmest skal du sætte rammerne for et godt arbejdsmiljø – det er nemlig altafgørende for et kontor. Sørg for at der er pænt og ryddeligt, og at du har styr på, hvor tingene ligger. Hvis alt har en plads, vil det blive meget mere overskueligt, og du kan hurtigt finde lige præcis det, du har brug for. Et nemt fif til dette, er at du har godt styr på dine kontorforsyninger. Ordentlige kontorforsyninger vil nemlig gøre det langt mere overskueligt – du har post-it’s, mærkater, printerpapir, overstregningstusser, kuglepenne og you name it. Selvom du nok tænker, at du sagtens kan nøjes med en saks, papir og en kuglepen og til nøds lidt tape – så vil du blive stærkt overrasket over, hvor meget nemmere din hverdag bliver, ved at have adgang til diverse kontorforsyninger. Du kan se nærmere på ordentlige kontorforsyninger lige her.

Planter, plakater og loppefund

Selvom man ofte associere et kontor med noget professionelt og måske lidt klinisk, så kan du ved hjælp af få ting skabe et unikt og hyggeligt kontor, som er med til at danne rammerne for et godt arbejdsmiljø. Du kan starte med at sætte et par smukke planter op på kontoret som f.eks. pilea-planten. Planter er med til at forbedre indeklimaet, og vil bringe en del af naturen indenfor. Du kan også hænge et par motiverende plakater op på væggene, som vil holde inspirationen kørende – og som et helt unikt strejf kan du tilføje særlige loppefund til dit kontor.

Written by admin