Sådan får du udnyttet al din opbevaringsplads

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

For de fleste detailhandlere er selvopbevaring ofte svaret på at levere effektiv, praktisk, ekstern plads til detaillager uden at skulle tilstoppe dit eksisterende forretningsområde. Uanset om du driver en online start-up detailvirksomhed og ikke længere kan finde plads i dit hjem, eller du er en etableret forhandler med mursten og mørtelbutikker, men ikke længere har plads nok i dit nuværende lager uden at tilføje ekstra, dyre lagerplads, så selvlagringsenheder kan tilbyde en praktisk og omkostningseffektiv løsning. Da en typisk omkostning til lagerenhed er omkring 50% mindre end en tilsvarende ekstra detailplads, bør virksomhedsejere overveje at investere i en selvopbevaringsenhed for at gemme deres overskydende lager.

Find de rigtige materialer

Arten af ​​en detailvirksomhed ser hyppig lageromsætning, så opbevaring af dine detailvarer effektivt i en selvopbevaringsenhed er et afgørende skridt for at holde din virksomhed kørende og med succes. Hvis du har brug for inspiration til opbevaringspladser m.m., kan du her finde den populære grenreol, som giver dig mulighed for at udnytte al din opbevaringsplads.

Invester i den rigtige selvopbevaringsenhed

Afhængigt af det lager, din detailvirksomhed kræver, er det vigtigt at investere i den rigtige størrelse plads. Forskellige hjemmesider giver kunderne en praktisk guide til enhedsrum i forskellige størrelser, så virksomhedsejere kan visualisere, hvor meget selvopbevaring de i gennemsnit har brug for. Den interaktive rumregnemaskine giver virksomhedsejere mulighed for at glide gennem de forskellige målinger af lagerplads i kvadratfod med en visuel enhedsrepræsentation komplet med en kort beskrivelse af, hvad lagerenheden kan rumme. For eksempel vil en 75 kvadratmeter stor opbevaringsbeholder indeholde indholdet af et hus med 1 til 2 soveværelser. To fulde varevognbelastninger med ejendele eller ca. 175 mellemstore kasser. Tag dig tid til korrekt planlægning og forudsigelse af, hvor meget detaillager, du muligvis kræver, da dette er den mest effektive måde at minimere unødvendige omkostninger.

Written by admin