Sådan skaber du en stue der kan rumme hele familien

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Stuen fungerer i mange hjem som et samlingspunkt for hele familien, hvor der er plads til hygge, afslapning og masser af leg. Sætter du pris på, at stuen skal kunne rumme hele familien, så er det vigtigt, at du skriver det bag øret, når rummet skal indrettes. Du kan med fordel læse med videre, hvis du gerne vil have inspiration til at indrette en stue, hvor hele familien kan hygge sig.

Etablér et legehjørne til børnene

Er der mindre børn i familien, hvorfor så ikke etablere en hyggekrog i stuen, hvor der er plads til fri leg? Placér et par sækkestole og find noget hyggelig belysning – nemmere bliver det ikke at lave et legehjørne, hvor børnene kan boltre sig.

Skab et hyggeligt sofaarrangement

Kan du godt lide at samles i sofaen med hele familien, så er det en god idé at finde en sofa, hvor der er plads til jer alle. Derudover handler det om at skabe et komfortabelt sofaarrangement, der bidrager til en ekstra hyggelig atmosfære. Det kan du for eksempel nemt gøre ved at finde tæpper til sofaen.

Mangler du et dekorativt element til indretningen, så er et tæppe en god løsning, der samtidig bringer hygge og varme ind i stuen. Det giver tilmed rig mulighed for, at hele familien kan krølle sig sammen på sofaen og nemt holde varmen på de kølige dage.

Giv rummet et personligt touch

Du kan let give stuens indretning et personligt præg med den rette dekoration. Her kan du for eksempel inddrage hele familien, når hjemmets tomme vægge skal udfyldes. For at gøre vægdekorationerne personlige, kan I få børnene til at lave malerier eller i fællesskab vælge hver jeres favoritplakater. Illustrationer på væggene kan tilføre en meget hjemlig og unik stemning i stuen, som kan bringe resten af hjemmets indretning sammen.

Written by admin