Sådan skåner du dine medarbejdere for tunge løft

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I den seneste valgkamp har emner som pension og nedslidthed været meget afgørende. Rundt omkring på landet busstoppesteder har der været reklamer med forskellige mennesker, der alle føler sig nedslidte og trætte efter et langt og hårdt arbejdsliv. Som virksomhedsejer er medarbejdernes velvære naturligvis højt prioriteret, og derfor er det nødvendigt at have en god og sund arbejdsplads. Et af de steder hvor man virkelig kan skåne medarbejdere er ved tunge løfteopgaver. Med tidens teknologi er der ingen, der behøver at få dårlig ryg på grund af løft.

Løftemaskiner til din virksomhed

Hvis du er virksomhedsejer inden for en branche, hvor løfteopgaver er en del af hverdagen, kan det virkelig anbefales at anskaffe sig en eller flere løftemaskiner. Det kunne for eksempel dreje sig om erhverv som byggeri. Uanset hvad er en maskine som en vakuumløfter særligt smart. Den fungerer nemlig ved at suge sig fast på et givent objekt med et undertryk, der skabes af en motor. På den måde kan en vakuumløfter altså løfte en helt masse forskellige materialer, så ligegyldigt om du er tømrer eller murer, vil en vakuumløfter kunne gavne virksomheden. Dine medarbejdere vil helt sikkert takke dig.

Tilpas løftemaskinen til din virksomhed

Det er muligt at købe en masse standardmodeller af vakuumløftere, men der sker alligevel ikke noget ved at tilpasse dem ekstra til din virksomhed, så du er sikker på, at maskinerne kan klare de opgaver, der kræves. Flere virksomheder tilbyder heldigvis vakuumløftere tilpasset efter opgavernes karakter, og det er muligt at få nogen, der kan løfte op til 20 tons. Det er selvfølgelig også vigtigt, at medarbejderne instrueres i at betjene maskinerne, og de kræver nok noget tilvænning. Men i det lange løb vil en vakuumløfter kunne reducere skader, ømhed og måske endda holde medarbejderne længere i virksomheden, når ryggen bliver skånet fra slidsomme løft.

Written by admin