Skal du have nyt hår inden det nye år?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kender til nytårsforsæt. Du enten hader eller elsker dem. Enten tager du dem til dig, eller også forkaster du dem demonstrativt. Men uanset hvad, så kan vi vel blive enige om, at det er lidt en kliché at se de samme opslagsbeskrivelser på Instagram med ordene “New year, new me”.

Ja, nogle gange er klichéer bare irriterende, så hvorfor ikke tage den elegante vej uden om i denne omgang?

Forkæl dit hår med en tur til frisøren

Du har måske allerede opdaget, at din hud og læber er ekstremt tørre om vinteren. Men har du tænkt over, at det samme sker for dit hår?

Ens hår er meget udsat under det kolde vejr i vinterperioden. Derudover har vi nok tendens til at tage lidt varmere bade om vinteren, og dette udtørrer håret ekstra meget. Det er derfor vigtigt, at du plejer dit hår ekstra hensigtsmæssigt i vinterperioderne.

Du kan fx købe en ekstra god hårkur og samtidig forsøge at skrue ned for varmen i det daglige bad. Det er naturligvis endnu bedre, hvis du også kan tage til frisøren inden og få klippet de slidte lokker af!

Få et nyt look til julefrokosten

Lad os være ærlige: Ingen fester er så sjove som julefrokoster. Der er bare en speciel stemning til en julefrokost: En fusion af fest og jul.

Det er også netop til en julefrokost, man kan tillade sig at være lidt ekstra. Og her tales der ikke om klichéen om julefrokoster og utroskab, men om chancen for at pynte sig ekstra meget!

Hvis du er vild med jul og fest og er klar på et vildt julelook, kan du evt. få en damefrisør til at sætte dit hår inden din julefrokost. Okay, det kan godt være, at det ikke holder hele aftenen, hvis du har en god fest – men hvor ofte har du en anledning til virkelig at få stylet dit hår?

Du kan også slutte året med en frisk frisure og vælge at få garnet klippet inden. Så undgår du også at virke som en efterfølger, der bare vil have muligheden for at skrive “nyt år, nyt hår” på dine sociale medier.

Written by admin